Колишній захисник донецького "Шахтаря" Артем Федецький відверто розповів про свої найважчі тренувальні збори. Цікаво те, що в той час головним тренером був Мірча Луческу, який зараз очолює столичне "Динамо".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних видань, з журналістами якого поспілкувався Федецький.

Артем Федецький, Facebook

"Найважчі збори, які були в моєму житті – це збори в Австрії або Швейцарії при Луческу в "Шахтарі". Там бразильці в кущі падали в лісі, блювали. Жадсон ходив пішки, Ілсіньо десь в кущах валявся. Було весело. Але я, як молодий і перший раз приїхав на збори, розумів, що нам треба буде бігати, і терпів. Але Ілсіньо точно ригав, через раз. Весь час стояв раком в лісі, в кущах. А Жадсон і Вілліан пішки ззаду йшли. Загальний кілометраж, по-моєму, був кілометрів 8. Але там більше не кілометраж грав роль, а темп. Попереду біг тренер з фізпідготовки Ніколіні, він задавав темп. А потім вже тягли Томаш Гюбшман, Маріуш Левандовскі і Саня Кучер. Вони такі звірі", - поділився Федецький.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Показати ще

Мірча Луческу, скріншот: Youtube

Також Артем Федецький розповів про деякі особливості, які були властиві саме Мірчі Луческу, як тренеру.

"Луческу на вечерю давав нам пляшечку вина на стіл. Це добре для травлення. Він говорив: "З'їжте обов'язково м'яса після хорошого навантаження, а потім келих вина випийте". Левандовскі і Гюбшман чекали, поки всі тренери підуть, а потім з кожного столика собі ще по пляшечці вина брали. На наступний день два тренування, а загальна картинка не змінювалася - вони були першими, тягли, бігли. Мабуть, заливали собі з вечора хороший бензин V-Power і бігли", - сказав Федецький.

Варто також нагадати нашим читачам, що віце-президент Української Асоціації футболу Олег Протасов поділився інформацією про лікаря кантону Люцерн. Саме він відмовив у проведенні поєдинку Ліги Націй. Однак це виглядає дуже дивно, адже незадовго до цього в схожій ситуації він дозволив проведення матчу чемпіонату Швейцарії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Усик - Патріот України": Кличко заступився за чемпіона і напророкував йому нові титули.

Як повідомляв Знай.uа, Мессі довели до крайності, легендарний футболіст сказився: "Мені набридло".

Знай.uа писав, фанати дочекаються легендарні "30" перемог? Президент UFC оголосив про новий бій Хабіба Нармагомедова.