Фан-аккаунт Тіни Кароль опублікував відео із закулісся, де дуже настирливий "кореспондент" (а судячи з позначки — фотограф Ростислав Липка" буквально завалює співачку зручними і не дуже питаннями. Де Дан? А чи не вагітна Тіна випадком? Звідки вона дізналася про чай з ялицею? Який її улюблений сорт айви? Як пройшов концерт у Запоріжжі?

Тіна Кароль, скріншот: YouTube

В кінці-кінців бідну Тіну Кароль дістали так, що вона впустила кільце, і скрикнула: "Ай, обручка!"і ось цей момент особливо заінтригував шанувальників. Від кого обручку? Від" вічного " Дана Балана, або від продюсера — вже нового фігуранта пліток про Тіну, з яким ЗМІ приписали їй роман.

Нічого "військового" в цьому відео з'ясувати не вдалося. Але такої мети і не стояло. Тіна відповідала на все дуже емоційно, а подекуди було помітно, що питання її вже реально дратують. Так, фанати дізналися, що ніякого концерту в Запоріжжі не було, що Тіна не вагітна, що рецепт чаю з ялицею вона просто нагугглила, а щодо айви — вона навіть не здогадувалася, що їх бувають різні сорти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, напівгола Саніна з "танців з зірками" розкуто сіла на коліна чужого чоловіка: "коли собі ще дозволю?".
Як повідомляв Знай.uа, фіналістка "Танців з зірками" Санта Дімопулос зізналася в найболючішій втраті: "більше не могла вийти на паркет".
Знай.uа писав, Тіна Кароль приховувала коханого? Відомий продюсер розкрив карти: "Стали рідними".

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще