Епатажній актрисі і режисерці Оксані Байрак, яка після анексії Криму переїхала жити і працювати в Росію, вже 56 років. Однак вона продовжує фотографуватися в нижній білизні і жити "на широку ногу".

Незважаючи на те, що після численної пластики і косметичних процедур зовнішність Байрак виглядає дуже штучно, вона все ж виглядає молодше своїх років. Підтвердження тому з'явилося на сторінці Байрак в Instagram. Вона опублікувала фотографію, де позує перед дзеркалом в передпокої, накинувши тільки легкий і короткий плащик поверх чорної нижньої білизни.

Не обійшлося і без жорсткої самоіронії-Байрак порівняла себе з представницею найдавнішої професії. Волосся Байрак завиті дрібними локонами, а пухкі, явно збільшені губи, заклично прочинені.

"Стара гвардія" валютних " 🤣 🤣 🤣 🔥 жартую. Фотосесія до бренду девочкіних радощів. Швидкий. На всіх білбордах країни🤣 👌 🔥❤️", - написала Байрак під фотографією.
Шанувальники не залишилися осторонь.

" Ухххх, гаряче, навіть занадто! Викликайте пожежників! 😍😍😍🔥🔥🔥😱😱😱", "Смілива!", "Очманіти🔥 Ксю це вау😍", " такий гвардії позаздрити можна!!!! Так тримати!!!!", Це просто такий топ!!!!🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 ", — писали фанати.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українкам покажуть всі плюси і мінуси життя в цивільному шлюбі, залишитися або піти.