Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Зараз вона в соціальній мережі опублікувала дві однакові фотографії, відмінність яких полягає лише в кольорокорекції.

Астаф'єва постала перед столиком, на якому можна помітити пару туфель і багато коробочок з суші. Жінка поділилася історією про те, коли ж вона спробувала їх вперше. "Перші суші в моєму житті трапилися років в двадцять) виходить п'ятнадцять років тому! На вечері з друзями я, дівчинка з провінції, сказавши, що мільйон разів вже пробувала, що у нас, в Орджонікідзе є багато суші-барів, взяла паличками кульку васабі, і сказала, що ці , мої найулюбленіші ... Спробувала тоді тільки ті, зелененькі))) і довго мовчала. Дня два... [зрозуміють алергіки]. Кайф сьогодні вибирати краще.. які ваші улюблені?", - написала вона у підписі до публікації.

Даша Астаф'єва постала в сексуальному образі з неймовірно глибоким декольте. На фото модель за допомогою паличок піднесла до рота одну сушину і намагається її поглинути. "Дар'я Вікторівна, акуратно з нашими українськими суші, там сира необроблена риба)", "Перший раз запивав соєвим соусом", "Люблю з вугром. І класику - філадельфію з лососем", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Нагадаємо, Астаф'єва в бікіні зізналася, що любить брати в рот: "Тіффані і не снилися такі..."

Як повідомляв "Знай.ua", Астаф'єва в бікіні розляглася біля моря: "Амазонки розчинилися"

Знай.ua писав, пишні груди Даші Астаф'євої ледь не "втекли" зі спокусливого вбрання: "Ви заслужили"