Нарешті це сталося - відбувся довгоочікуваний фінал українського реаліті-шоу "Холостячка". Акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина знайшла своє кохання. Обранцем героїні став ведучий і шоумен, автор жартів для студії "Квартал 95" Олександр Еллерт.

Пропонуємо нашим читачам разом дізнатися, що відомо про Олександра Еллерта і як виглядає новоспечена пара. Про це повідомляє один з українських телеканалів.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Instagram

Сашку 34 роки, і до цього часу шоумен вже був двічі одружений. Зі своєю першою дружиною Еллерт познайомився ще в роки студентства. Через якийсь час пара вирішила узаконити свої стосунки.

"Не було якоїсь неймовірної історії пропозиції руки і серця. Просто сказав: "Давай одружимось. Дивись, яка дата прикольна 07.07.07". Розповіли батькам про рішення. Мама, звичайно, була трохи шокована, що зарано одружуся", - згадав Еллерт.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Але шлюб майбутнього шоумена незабаром дав тріщину - вже через два роки Еллерт став холостяком. Правда, за сумісництвом і татом. Причиною розставання подружжя стали різні характери і погляди на життя - Еллерт любив активний відпочинок, метушню, але не бачив взаємності з боку дружини.

Вдруге Олександр одружився лише через сім років, але і в цьому випадку все почалося з дружби, нею і закінчилося. Пара вирішила повернутися до дружніх стосунків і теж вирушила до РАГСу зняти офіційний статус. Від першого шлюбу у чоловіка є донька - 12-річна Еля. Незважаючи на розлучення з першою дружиною, шоумену вдалося знайти спільне і зберегти відносини з дитиною - вони разом проводять вихідні, подорожують.

Олександр Еллерт і донька Еля, фото: Instagram

Від батька Еля успадкувала любов до творчості і письменництва. Сьогодні дівчинка пише свою книгу коміксів, яку Еллерт має намір видати.

Сьогодні Олександр Еллерт тісно співпрацює з акторами "Квартал 95" як автор жартів і замальовок. Свого часу з Володимиром Зеленським і Євгеном Кошовим він познайомився після шоу "Розсміши коміка", на якому переміг. Поряд з цим шоумен заробляє як ведучий заходів.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото: Instagram

Коли телеканал СТБ оголосив про плани запустити шоу "Холостячка" з Ксенією Мішиною, Еллерт став жартувати в соцмережах, що неодмінно стане його учасником. Як виявилося, жарти не зовсім були і жартами. Але завдяки їм шоумен заочно познайомився з акторкою.

За словами Еллерта, він давно звернув увагу на Мішину, і напевно спробував би познайомитися ближче, якби не шоу. Хоча шоумен і не став приховувати, що це було б непросто: "Тому що чоловіки боягузи. Вони бояться. - зазначив Саша. - Я не кажу про те, щоб голим пробігти по готелю, стрибнути з моста або піти одному проти чотирьох. Але вони бояться жінок, які їм подобаються. Що їм відмовлять або не зрозуміють".

Раніше повідомляли, шанувальники "Холостячки" відреагували на Мішину в обіймах Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Ксенія Мішина сказала переможцю три головні слова.

Знай.uа писав, Ксенія Мішина зробила вирішальний вибір у "Холостячці": хто переміг.