Знаменита співачка Ірина Федишин напередодні Дня Святого Миколая вирушила на святкову "розвідку". У раммках програми" Вікна" на СТБ, співачка перетворилася на помічницю Святого Миколая і вирушила по магазинах — дивитися, в яку вартість батькам обійдуться подарунки для дітей.

Відповідним відео артистка поділилася в своєму Instagram.
Сама Ірина виховує двох синів. Вона розповіла, що старший попросив у подарунок всіляку техніку, а молодшому все ще хочеться іграшок.

"Колонки, радіо, флешки, харди, переноски, шнурки... а молодший — скромніше, він попросив якусь машинку", -поділилася Федишин.

За результатами святкової розвідки, ціни на дитячу радість зовсім не захмарні.

Конструктори - від 500 гривень і вище. Машинки - 400 гривень, а "наворочені" радіокеровані — від півтори тисячі.
Ляльки різного віку, комплекцій і навіть рас — близько 400 грн. Іграшкові дрони коштують 800. Тобто, подарунок для дитини, щоб зробити цей день для нього святковим, задоволення цілком підйомне.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Хоч Миколай всіх пунктів дитячих бажань і не втілить в життя, але економити на святі для своїх малюків зірка і мама точно не збирається.

Нагадаємо, Знай писав, що Ірина Федишин поділилася рецептом улюбленої страви свого старшого сина. Зірка показала, що може блищати не тільки на сцені, але і на кухні. Цього разу вона приготувала курячі котлети. Співачка виклала покроковий рецепт смачної і корисної страви.

Також Знай повідомляв, що Ірина Федишин вирішила поділитися з передплатниками враженнями від минулого літа. Вона виклала красиву фотографію, на якій вона зображена в літній майці і шортах. Ірина зазначила, що це літо було хорошим для неї та її родини.