Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець радує своїх фанатів не тільки з екрану телевізора і в соцмережах, але і ділиться з ними моментами з особистого і професійного життя.

У новій публікації Instagram на фан-сторінці навели невеликий уривок з інтерв'ю, де Олена заговорила про традиції на Новий рік і що вважає для себе найкращим подарунком.

"Ідеальний подарунок для мене — це Новий рік з сім'єю, а не на роботі. Ми шкірного року пишемо записки з бажаннями на наступний рік. Відкриваємо їх через рік 31 грудня і порівнюємо, що здійснилося", - зізналася Кравець.

Кравець поділилася історією святкування цього свята зі свого дитинства, коли вони щоразу не встигали побачити Діда Мороза.

"У 9 років батьки пішли святкувати з друзями, а мене залишили з сусідами. Доки ми, діти, милі руки, батьки мого знайомого кричали: "він же він! Полетів!"А подарунки вже були під ялинкою. І так шкірного року-ми милі руки і не встигали побачити Діда Мороза. Що побажаєте собі на 2021 рік? Залишитися в живих (сміється). Побажаю не тільки собі, а всім – щоб всі ті, чого ми навчилися у 2020, змогли використали з користю та вдячністю.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Фанати поставили безліч сердечок під фото і зробили компліменти їй і її творчості.

" і чого я раніше не дивився квартал95, Леночка я так не сміявся вже не пам'ятаю скільки! Браво! А ВИ ПРОСТІ!Спасибі вам", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, подруга Зеленського Кравець з кварталу завела маленьких дітей в містичне місце.

Як повідомляв Знай.uа, Кравець з "кварталу" похвалилася величезним букетом.

Також Знай.uа писав, що подружку Зеленського Кравець спіймали на кокетстві з невідомими молодими людьми.