Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з Виконавцем Володимиром Дантесом, а також 10 років виступала в групі "Время и Стекло", стала новим тренером одинадцятого сезону шоу "Голос країни".

Якось вона ділилася, що зі старту проекту DOROFEEVA її дебютний трек "горить" зумів очолити топ-100 України в Apple Music в 2020 році. Зараз вона шукає себе в сольній кар'єрі після багатьох років в дуеті і опублікувала новий знімок з однією з локацій, які були використані при зйомках кліпу до пісні.

"Robo girl" gorit "- 9 млн", - написала вона у підписі до новому знімку і, ймовірно, повідомила про те, що її пісню з моменту виходу прослухали вже більше дев'яти мільйонів разів. Хоча на Youtube-каналі можна помітити, що відеокліп теж переглянули стільки ж (9 436 857 разів). Надя Дорофєєва постала в латексному піджаку, топі і коротких шортиках з високою посадкою. Також на ній можна помітити босоніжки і прозорі окуляри.

"Розумниця, ти цього гідна", "Це застібка-блискавка в цікавому місці?)", "Це офігенний результат за місяць, вітаю!!", "Пісня "gorit": 9 млн переглядів і вже скоро 10; 81 місця в Shazam global; пісня була на першому місці більше ніж два тижні на apple music Ukraine; в Тік струмі пісня розриває всіх і всі знімають пісні танці з цієї пісні", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, Дорофєєва сіла в суддівське крісло "Голосу країни" і нарвалася на критику: "Шкода Балана"

Як повідомляв "Знай.ua", Дорофєєва посміялася над російськими шоуменами: "Нехай горить"

Знай.ua писав, Дорофєєва підкочує до фанатів, поки Дантес захоплюється незнайомкою: "А ми і не проти"