Українська актриса Анна Кошмал прославилася завдяки ролі Жені в серіалі "Свати". За час зйомок ситкому телеглядачі спостерігали за тим, як росла зірка буквально у них на очах.

Зараз вона вже доросла жінка і виховує сина. Про те, які страви вона буде готувати на Новий рік з урахуванням, що вона веган, вона розповіла в маленькому інтерв'ю для Катерини Осадчої.

"Насправді не здивую, все те ж саме, тільки веганське. Веганське олів'є, веганська шуба, якісь соєві битки. Замість м'яса і ковбаси я використовую сейтан, це пшенична ковбаска, яка на смак така ж, як будь-яка сосиска. Замість яєць я кладу тофу і веганський майонез", - говорить Кошмал.

Дівчина розповіла, що син їсть все те ж саме, що і батьки. Вони йому навіть пропонують іноді різне, але він сам відмовляється, вони не насаджують в цьому питанні.

"Ми навіть пропонували м'ясо, але він відмовляється. Каже "кака" і все", - розповіла актриса.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показати ще

Кошмал зараз знімається в другому сезоні серіалу"папік". Хоча поки що не може розкривати, яка роль їй дісталася. І розповіла, як спрацювалася зі Станіславом Бокланом.

"Стас прекрасний, ми з ним знайомі вже дуже давно. Тому працюємо в задоволення, в повному взаєморозумінні", - зізналася вона.

Нагадаємо, зірка "Сватів" Анна Кошмал похвалилася українською гордістю.

Як повідомляв Знай.uа, Ганні Кошмал-25, як змінювалася улюблена внучка з серіалу "Свати".

Також Знай.uа писав, що зірка "Сватів" Кошмал забула про скромність і пустила фанатів до себе у ванну.