Українська співачка Ані Лорак, яка після розлучення переїхала жити і працювати в Росію, відвідала передачу "Вечірній Ургант". Вона поділилася з ведучим Іваном Ургантом різними фактами зі свого життя. У тому числі — як справлялася з початком карантину як артистка і мама.

За словами Ані Лорак, спочатку вона думала, що все, що відбувається навколо вірусу — непорозуміння, яке скоро закінчиться. Потім, коли дізналася, що концерти скасували, почалися "стрес, паніка та істерика".

Але найскладнішим випробуванням для зірки на самоізоляції виявилося те, що вона залишилася сама на господарстві. Все, що раніше робили помічники або спеціальні служби — прання, прибирання, приготування їжі і забезпечення дочки Софійки дистанційним навчанням, лягли на плечі самої Кароліни.
Ані Лорак з багатодітної сім'ї. Тому всіма перерахованими справами вона займатися вміє. Однак тепер довелося згадувати, як це, адже за час зоряного життя ці навички забулися. Зрештою, Ані Лорак додала, що найскладніше, але і саме благословенне в її житті — це бути мамою.

Нагадавши, Ані Лорак показала спільне фото з Іваном Ургантом

Як повідомляв портал Знай.uа, Лорак у сукні Джей Ло похвалилася черговою статуеткою "Золотого грамофона"

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Також Знай.ua писав, Лорак в обіймах Барських зраділа російській деградації"