"Золотий голос Росії" Микола Басков ляпнув інсайдерську інформаціюпро сімейні справи Наташі Корольової, назвавши її "разведьонкой".

Про це повідомляє російське видання Дні.ру.

Російський співак Микола Басков необережним висловлюванням підживив чутки про розлучення російської співачки українського походження Наташі Корольової з її чоловіком стриптизером Тарзаном (справжнє ім'я — Сергій Глушко) після подружньої зради останнього, яка стала надбанням громадськості й медіа. Нещодавно в інстаграм-історії Баскова з'явився ролик, на якому артист весело проводить час у колі знаменитостей - гумориста Олександра Ревви і Корольової.

Скріншот Instagram

Запис відео відбувалася за лаштунками зйомок святкової новорічної передачі. У кадрі "натуральний блондин" сів в кріслі між колегами і заявив про те, хто постав перед камерою. "У нас і компашка новорічна: я, Саша і разведьонка!", — злетіло з вуст артиста. Наташа Корольова від такого так оторопіла, що навіть вдарила Баскова.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Залишається незрозумілим, чи це просто невдалий жарт Баскова чи він й справді видав таємницю розлучення, яке вже могло статися або станеться у майбутньому. Шанувальники Корольової, як заявляють російські ЗМІ, дуже хвилюються за шлюб артистки і сподіваються, що Басков сказав неправду і не наврочить родині.

Раніше повідомляли, Наташа Корольова після зрад Тарзана втекла з Росії до аборигенів.

Як повідомляв Знай.uа, Могилевська заговорила про складний шлях навколо молодих хлопчиків.

Знай.uа писав, зрадник Тарзан сховався від хейтерів під парасольку і прикинувся жінкою.