У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "Кріпосна" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом.

Актриса зробила вибір, зізналася в коханні і прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Квартал 95" Еллерта. Українці тут же накрили хвилею обурення Мішину за її вибір і перейнялися участю і співчуттям до Олексія, який розкрив Ксенії свої почуття, але його відкинули.

Більш того, навіть Оля Полякова висловила своє невдоволення і здивування Мішиної і зазначила, що з Еллертом вона буде кататися на "американських гірках".

Так, днями Льоша опублікував пост з вдячністю проекту "Холостячка". Ведучий романтичного шоу Гриша Решетник в коментарях зробив натяк на якийсь проект і розповів, що у нього багато прихильниць.

"Льош, повір, чи то ще буде!!! Мені вже телефон обірвали-дай нам Льошу кричать. обіймаю і до зустрічі", - написав Решетник.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Українці теж подарували Льоші колосальну підтримку після відмови Мішиної і написали тисячі теплих коментарів і повідомлень. Його називають гідним чоловіком і бажають зустріти справжню любов.

"бажаю вам зустріти справжню любов ❤️ вболівала за вас. Думаю, що тепер дівчата будуть натовпами ходити по Оболоні в "пошуках" випадкових зустрічей"," щастя тобі", " Льоша, яку історію, з якою Мішиною. Перехребти її на доріжку і нехай живе щасливо з коміком, будуть разом на манікюр ходити 😂 навіщо тобі воно треба", " Я засмучена! Дуже шкода, що ти не виграв, але все твоє світле майбутнє попереду, бажаю знайти тобі гідну тобі дівчину", " ви дуже гідний чоловік! Дуже шкода, що багато жінок шукають відчуттів і легкості, а не стабільності і підтримки! Вболівала за вас з самого першого ефіру", "Ви дуже гідний чоловік💪 😌 успіхів вам", " Олексій, у вас закохалася велика жіноча частина країни! Ви чудовий"," Льоша , спасибі тобі за ті емоції, які ти подарував усім глядачам❤️❤️❤️ щастя тобі"," знайдеш собі трохи краще, вона тебе не гідна", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Еллерт зробив несподіване зізнання про минуле з Холостячкою Мішиною.

Як повідомляв Знай.uа, Полякова розкритикувала вибір Мішиної у фіналі "Холостячки".

Також Знай.uа писав, що красуня з "Холостяка" показала, як Льошу, після відмови Мішиної, готові втішити Українки.