Українська телеведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна, яка днями заразилася коронавірусом, показала, як її вимучила безжальна хвороба.

На своїй сторінці в Інстаграмі Єфросиніна опублікувала фотографію у ліжку, на якій добре видно, що через Covid-19 телеведуча почувається досить погано. Вона виглядає втомленою та змарнілою на обличчі.

"Друзі, спасибі за всі ваші теплі повідомлення! Ви не уявляєте, як вони допомагають! Люблю вас!", - написала Єфросиніна в описі до фотографії. Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна, instagram.com/mashaefrosinina

"Якнайшвидшого одужання! 🌷🌷🌷", "Одужуйте ❤️", "Одужуйте ❤️❤️❤️❤️❤️ нехай все швидко пройде, безслідно 🔥 🔥 🔥", "Машенька одужуйте скоріше! Ваш позитив, енергія і гумор дуже потрібні всім!❤️💋😍", - підтримують телеведучу у коментарях.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

"Захворіли з Вами в один день. Лежу, стан ніби трактор їздить. А воно й на краще. Маріє)) Це дуже символічно захворіти перед НР. Залишимо все погане у році, що минає і зустрінемо новий етап з новими силами", - пише одна з підписниць Єфросиніної.

Коментарі, instagram.com/mashaefrosinina

Три дні тому Маша Єфросиніна повідомила про інфікування коронавірусом і розповіла, як почувається. За словами телеведучої, вона перебуває під наглядом лікарів, проте дуже шкодує, що зірвалися багато з її планів.

"Так виглядає перемога в конкурсі на самий кінчений подарунок до Миколая і Нового року ✌ відчуваю себе (хре...) стерпно. Перебуваю під контролем докторів, чесно виконую приписи! І намагаюся не зійти з розуму від усвідомлення того, яка кількість запланованого і важливого скасувалося одним колупанням в носі для ПЛР... Моя сім'я здорова і по бирику відселила мене на горище. Загалом, охеренное закінчення охеренного року! Бережіть себе!", - поділилася вона. Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна, instagram.com/mashaefrosinina

Коментарі, instagram.com/mashaefrosinina

Коментарі, instagram.com/mashaefrosinina

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, яке диво може зробити з яєць та груші. Акторка поділилася рецептом шоколадного суфле.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сумська у кожусі схопила чоловіка і помчала на возі у карпатську глушину: "Свято наближається". Акторка Ольга Сумська поділилася цікавим кадром

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська стала стюардесою і з оберемками квітів зібралась у "політ": "Давненько...". Українська акторка Ольга Сумська заінтригувала перевтіленням