Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Олена Філонова, фото: Instagram

Олена опублікувала серію фотографій з Дубай, де позує в шортах і футболці на тлі піщаної пустелі. Олена бере пісок в руки, підкидає для красивого кадру і робить загадковий образ.

"Олена, повелителька піску, принцеса Сафарі", - написала Олена.

Шанувальниці Філонової прийшли в захват від незвичайних фотографій і зробили їй безліч компліментів, відзначили її красу і незвичайність локації.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

" Леночка, приголомшливо!!! Захоплення! Фото", "Фотографії-бомба", " Ваау, круті фото😍 🔥", "ваууууу, як круто!😍 🔥 ", "Капець як красиво"," красива дуже"," бомба", " неймовірно... Відчуття співне зашкалюють", "Олена, в красивій сукні це фото було б ще крутіше"," оригінальні фото"," красуня"," дуже круті фото"," дуже красиво"," дуже дуже круті фото вийшли"," як же красиво😍А ви як завжди", - пишуть коментатори.

Філонова не боїться шокувати і епатувати своїх фанатів і показує не тільки фото в білизні, але і свої уроки танців на пілоні. За це Олена часто отримує негативні коментарі, проте з гумором ставиться до критики і закликає всіх дівчат любити себе незалежно від зовнішності і ваги.

Нагадаємо, суперниця Фреймут прибрала те, за що її гнобив кривдник Тищенко.

Як повідомляв Знай.uа, конкурентка Фреймут тремтячими руками показала тест з смужками.

Також Знай.uа писав, що конкурентка Фреймут Філонова стягнула обличчя і вивалила натуральні груди.