Відома 45-річна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно жінка перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд, а зараз вона знову постала між тіктокерш, які знялися разом з нею в кліпі на пісню "Натусик".
Могилевська сфотографувалася разом з ними, тримаючи в одній руці мікрофон. "Друзі я читаю всі ваші відгуки спасибі за кожен як позитивний так і негативний. Такі резонансні роботи провокують наше активне спілкування! Я щаслива і готова відповідати на ваші запитання, обговорювати критичні зауваження! Пишіть тут! Найближчі дні буду активна! Люблю, знаю ви полюбите цей трек і ми разом зустрінемо під нього Новий Рік!", - написала вона в підписі до знімка, де у кожної з представниць прекрасної статі досить глибоке декольте.

"Спасибі, що ти знову "в строю". Трек класний! Ти граціозна, красива, ніжна! Спасибі тобі, що ти є у нас", "Наталя, чекаємо постріл !!! Пісня яка буде як постріл !!!!! Як всі ті пісні, які переслуховуємо і вони нам допомагають жити !!!!!!! У такий важкий час", "Сиииииськи)", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, не Мішиної єдиної: найзавидніші холостячки України, від Нікітюк і Кароль до Гросу і Могилевської

Як повідомляв "Знай.ua", після ЛГБТ-леопард: Могилевська заінтригувала новорічним сюрпризом

Знай.ua писав, Наталія Могилевська видала, з ким зустріне Новий Рік 2021, вже майже сім'я: "Мої дорогі"

Популярні новини зараз

"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще