У дев'ятому випуску проекту "Супер топ-модель по-українськи" стало відомо, що у фінал суперсезону потрапили відразу три дівчини – Даша Майстренко, Таня Брик і Саша Литвин.

А вже зараз, 21 грудня, в понеділок стало відомо, хто ж став переможцем цього сезону шоу.

Таня Брик

Цього разу виграла Таня Брик, яка, виходячи з безлічі коментарів до публікацій, пов'язаних з українським проектом, заслуговує даної перемоги. На офіційній сторінці "Топ-моделі по-українськи" в соціальній мережі Instagram нещодавно з'являлася публікація з фінальними знімками, зробленими під час протистояння. А зараз виклали фото з Танею, яка присіла і закрила обличчя руками, ймовірно, не чекаючи перемоги.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Показати ще

"Хоч не Даша, як всі думали", "Моя королева, вона гідна", "Це було очевидно з першого ефіру! Урааа. Гідно", "Аж сльози щастя на очах, ніби своє ім'я почула, а не Тані", "самий кінчений сезон!", "І як я рада, що цю чсвшніцу трохи попустили", "Не згодна", "вона повинна була здобути цю перемогу ще 6 років тому. Прийшла і забрала те, що належить їй. Тепер залишається питання, чи буде 8 сезон?",- написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, фінал "Супер топ-модель по-українськи" закінчився: хто переміг і як це було

Як повідомляв "Знай.ua", фіналістки ВТМПУ роздяглися догола на останньому дефіле: "Не відразу зрозуміла, що це спеціально"

Знай.ua писав, фіналістки "Супер топ-моделі по-українськи" взяли участь у магії перед фіналом: "Таня якось офігела"