Сьогодні, 21 грудня 2020 року, підійшов до кінця сезон "Супер топ-моделі по-українськи" і стало відомо ім'я переможниці, якою стала Таня Брик.

До фіналу ж дійшли ще дві учасниці крім Тетяни — Даша Майстренко і Саша Литвин.

На офіційній сторінці "СТМПУ" в соціальній мережі Instagram з'являється все більше публікацій, пов'язаних з суперфіналом, і однією з них виступила загальна фотографія дівчат з відомою українською супермоделлю, а також ведучою і наставницею проекту, Аллою Костромічовою.

"Ну це ж просто "Оскар", - написано в підписі до публікації, на якому можна помітити і переможницю Таню Брик, і інших фіналісток, і багатьох моделей, які не дійшли до останнього випуску. Серед них Іра Мойсак, Анна Сулима, Аміна Досимбаєва, Вікторія Рогальчук, Анна-Христина Приходько, Ірина Ротар, Карина Данилова, Анастасія Леухіна, Софі Берідзе та Аріна Любітєлєва. А ще Костянтин Трембовецький, відомий через участь в Improv Live Show.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Так, я все ще агресивно не розумію чому перемогла не Саша", "Кугат, яка не потрапила в кадр", "Ні, тільки не кінець цього шоу, прошу...", "Таня найпозитивніша з усіх . На неї приємно дивитися .як на модель, і як на людину", "нереальний сезон, спасибі", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, фінал "Супер топ-модель по-українськи" закінчився: хто переміг і як це було

Як повідомляв "Знай.ua", фіналістки ВТМПУ роздяглися догола на останньому дефіле: "Не відразу зрозуміла, що це спеціально"

Знай.ua писав, фіналістки "Супер топ-моделі по-українськи" взяли участь у магії перед фіналом: "Таня якось офігела"