У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенком і Олександром Еллертом.

Акторка в сукні "нареченої" прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Кварталу 95" і зізналася йому в коханні.

Ксенія Мішина після фіналу розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram свіжий пост, в якому розповіла про догляд за сухою шкірою і турботу про свого 8-річного сина Платона.

Мішина // www.instagram.com/misha.k.ua/

"Ще минулого року я ставила собі за мету, проводити з сином більше часу і всесвіт, завжди щедрий до нас, почув мене і створив для цього всі умови. Спочатку був карантин і це був приголомшливий час, єднання і життя в моменті, а потім я і сама змогла краще скорегувати графік, щоб часу і сил на сина стало ще більше.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Піклуватися про членів своєї родини, для мене це не просто завдання, це те, в чому я черпаю натхнення. Тому створювати затишний, комфортний побут для мене справжня творчість.

З приходом зими приводів піклуватися про діток стає більше, адже їх шкіра дуже пересушується, особливо страждають дорослі та малюки володарі дуже сухої шкіри (атопіки). Кондиціонери та батареї пересушують повітря, а антисептики – шкіру рук😞 Я, як і багато хто з вас, довіряю в цьому питанні бренду, продукти якого розроблені і рекомендовані дерматологами Ля Рош-Позе", - написала Ксенія.

Нагадавши, раніше Оля Полякова розкритикувала вибір Ксенії Мішиної у фіналі "Холостячки": "Нічому життя не вчить".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт зробив несподіване зізнання про минуле з Ксенією Мішиной: "Зустрічалися неодноразово".

Також портал Знай.uа писав, як шанувальники "Холостячки" відреагували на Мішину в обіймах Еллерта:"Льоху шкода".