Співачка Оля Полякова показала себе в новому образі і дуже здивувала фанатів. На новій фотографії, яку Полякова опублікувала в своєму Instagram, співачку абсолютно не впізнати.

По-перше, замість Оліних карих очей фанати побачили яскраво-блакитні: радикально змінивши імідж, Полякова вирішила скористатися контактними лінзами. По-друге, чого шанувальники вже зовсім не очікували, Полякова не те обрізала, не те майстерно сховала свою довгу шевелюру, і шанувальники побачили її з подовженим каре.

На Олі-коротке плаття в китайському стилі, з вишитим драконом. Також Полякова змінила техніку виконання макіяжу. Шанувальники в коментарях порівняли Олю з Надею Дорофєєвою, причому таке порівняння прийшло в голову не одному фанату.

"Самі на себе не схожі, але дуже красиво😍 😍 😍❤️", " з блакитними очима молодше на 15 років🔥, піду собі куплю))", " 🔥 🔥 🔥 навіть спочатку не впізнала. Подумала що Ви Дорофєєва. Супер красиво" ," на Дорофєєву схожа", " все хорошеете і хорошеете, куди далі?"- писали шанувальники.

Нагадавши, Гола Оля Полякова показала, як її обслуговують найулюбленіші дівчатка.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Полякова розкритикувала вибір Мішиної у фіналі "Холостячки".

Також Знай.uа писав, що бунтарка Полякова вирішила ефектно попрощатися