Популярна українська співачка Алін Гросу, яка нещодавно пережила розлучення зі своїм коханим і перехворіла на коронавірусну інфекцією covid-19, відверто розповіла про кардинальні зміни в особистому житті.

Так, під час зйомок грандіозного святкового шоу "Новорічна ніч на каналі "Україна" Аліна розкрила свої плани на новорічну ніч і зізналася, хто дарує їй величезні букети на концертах. Однак 2020 рік приніс артистці і приємні моменти.

Аліна зізналася журналістам, що в новорічну ніч постарається встигнути все – і попрацювати, і обійняти своїх рідних та близьких.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

"Намагатимуся все встигнути. Перш за все, хочу побачитися на Новий рік з сім'єю, з рідними. Тому що, коли хворієш, відразу розумієш, що найголовніше в житті – це твої близькі люди. Їм треба частіше говорити, як ти їх любиш, частіше обіймати, цілувати і бути з ними", - розповідає Аліна Гросу.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

На питання про те, чи зайнято її серце зараз, і хто дарує їй шикарні букети, Гросу відповіла дуже ухильно.

Аліна Гросу, скріншот YouTube

"У мене завжди серце зайнято. Перш за все, улюбленою роботою. А все інше... я коли виходитиму заміж, думаю, що другий раз точно буде, сподіваюся, що вже точно буде останнім – обов'язково всім розповім. Насправді це було ще, коли були можливі концерти. У мене було багато квітів і на концертах, і на зйомках. Друзі часто дарують. Мені здається, що, коли я розлучилася, друзі почали з новою силою підтримувати, щоб я думала, що я не одна і не сумувала", - додала Аліна Гросу.

Раніше повідомляли, зять Ніни Матвієнко Мірзоян пограв сталевими м'язами: український Шварценеггер.

Як повідомляв Знай.uа, не Мішиною єдиної: найзавидніші холостячки України, від Нікітюк і Кароль до Гросу і Могилевської.

Знай.uа писав, Віктор Павлік залишив молоду дружину на Миколая заради п'ятьох красунь: "Зі святом!".