Відомий російський мандрівник Михайло Зарубін, який відвідав всі держави світу, вирішив висловитися про те, що він відчуває після закриття популярного реаліті "Дом-2".

У своєму зверненні Михайло Зарубін згадав давню розмову з телеведучою і співачкою Олею Бузовою, а також занурився в теплу ностальгію.

Про це Михайло Зарубін написав на своїй сторінці в мережі Instagram.

Публікація Михайла Зарубіна, скріншот: Instagram

"Закриття Дом-2. Думаю, ви вже знаєте, що шоу "Дом-2" закривається. До цього моменту, я ніколи не говорив, що воно мені не чуже. Але цю фотографію з Олею вже ставив. Мені здається, цей проєкт розділився на до і після. Я пам'ятаю ті дні, коли він був дійсно цікавим, а з хлопцями було класно спілкуватися.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Сашка працював тоді на "Дом-2" офіційним фотографом і навіть супроводжував їх в турах, коли в якийсь період часу вони їздили з гастролями по країні. І ось і я прибився. Можна по-різному ставитися до шоу, що увійшло в книгу рекордів як найтриваліше в світі, але одне не відняти - воно щодня притягувало до екранів мільйони людей.

Якось я запитав Олю Бузову, а що буде далі:

- Я буду знаменита на всю Росію! - на що вже я розсміявся.⠀

- Тоді я об'їжджу всі країни в світі! - тепер уже вона реготала.

Пройшли роки і та розмова на каналі Грибоєдова, коли вона приїжджала до мами на вихідні в Петербург, виявився віщим. Скажіть, а ви як ставитеся до "Дом-2"? Засмучені його закриттям?",- поділився своїм враженнями Михайло Зарубін.

Бузова, скріншот: Youtube

Також відомо, що реаліті-шоу "Дом-2", яке телеканал ТНТ вирішив закрити і припинили показувати наприкінці 2020 року, задумали відродити, але на іншому каналі. Вже 15 лютого 2021 року зйомки проєкту мають намір відновити. За даними російських журналістів, "переїзд" займе всього 1,5 місяця. При цьому стверджується, що розглядається кілька варіантів для переходу.

"Перша і найвірогідніша версія — відкриття повноцінного телеканалу "Дом-2", де життя "кльових рєбят" транслюватиметься мало не в режимі онлайн", — розповіло джерело журналістам.

За його словами, вже велися переговори з ще одним телеканалом і онлайн-кінотеатрами. Повідомляється, що склад учасників і ведучих не зміниться, не планується і зміна формату.

Раніше повідомляли, Бузова пережила інсульт і заново вчиться читати і розмовляти: "Це моторошно".

Як повідомляв Знай.uа, Пугачова жорстко поставила Бузову на місце: "Не прийнято трясти зубами...".

Знай.uа писав, з "гидкого каченяти" на прекрасного лебедя: зірка "Дом-2" Бузова похизувалася пружними формами в солодкому міні-топі.