Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним кадром, позуючи на зйомках "СТМПУ" разом з Сергієм Нікітюком і трьома фіналістками шоу: Тетяною Брик, Олександрою Литвин і Дариною Майстренко. Так, переможницею проекту і головною супер топ-моделлю України стала Тетяна Брик, а поки всі кинулися вітати дівчину і робити спільні кадри, Соня теж не змогла пройти повз.

Артистка приміряла розкішну довгу сукню з глибоким декольте і яскраво-зелені високі рукавички, перевтілившись в грайливу блондинку з фірмовою яскраво-червоною помадою на губах. При цьому стилісти шоу зробили акцент на пишних грудях Соні, що не змогли не помітити її численні шанувальники і зіркові подружки.

"У нас поповнення в агенстві!

Тааак.... навіть дві!

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Мерилін Монро воскресла і прийшла на фінал"

"А поки переможниця приходила до тями від щастя i приймала привітання... в родині Нікітючок сталося поповнення😂❤️

... зі звуком!📣"

Фолловери не пройшли повз, обговорюючи глибоке декольте Соні: "я дивилася тільки на ціцюньки Сонечки😂", " який кошмар, Соня красуня, але грудям боляче, ох і корсет .... реально стрьомно виглядає ...", "Мені одній здається що вони посиніли, це жах.", "Груди Соні , в цій сукні, виглядають просто жахливо 😭за що 🥺".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.