Фіналіст шоу" Холостячка" Олексій Тригубенко, якого все ж відкинула Ксенія Мішина у вирішальному випуску програми, розповів від болю, який він відчуває напередодні важливого дня.

Відповідні відео він розмістив у розділі "сторіз" на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Причина страждань українського підприємця, який так сподобався багатьом телеглядачкам, все ж не любовна туга, а кріпатура після тренування в тренажерному залі.

"Вчора був у спортзалі і болить у мене, звичайно, все тіло. Кріпатура дика, груди, руки... це щось. Видно, з незвички, давно не займався, тому така кріпатура сильна. Але я кайфую від неї, я вже скучив"— - каже автор відео, сидячи за кермом автомобіля.

Скріншот Instagram @aleksey_trygubenko

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Зараз же чоловік відправився за подарунком для своєї мами - у неї якраз день народження. Тригубенко подякував своїй аудиторії за теплі побажання, які залишають у нього в інстаграмі. Поздоровлення на адресу іменинниці він обіцяв їй пересилати — у жінки немає своїх сторінок в соціальних мережах.

Мабуть, чоловік і справді дуже відповідально ставиться до вибору подарунків для батьків. Так, вибираючи подарунок татові, Льоша Тригубенко і зовсім зважився звернутися за допомогою до українців.

Нагадавши, як Еллерт зробив велику послугу колишньому супернику:"Леха все привезе".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тригубенко розповів про свою любов: "Моя дружина буде..."

Також портал Знай.uа писав, як Тригубенко вбиває себе небезпечним спортом. Стало відомо, що фіналіст" Холостячки " відправився вчитися автомобільному дрифту.