Колишній чоловік популярної української співачки Ані Лорак, яка зараз працює в Росії, Мурат Налчаджіоглу з головою заглибився у стосунки зі своєю новою дівчиною Лілією.

Відомо, що молода киянка працює візажисткою і виховує доньку. Вона часто ділиться кадрами зі своїм коханим. Також Лілія публікує в соцмережі Інстаграм моменти зі свого життя.

Днями дівчина Мурата виклала фотографію зі своєю донькою. У кадрі Лілія позує у червоній сукні на тоненьких бретельках і нафарбована яскравою червоною помадою, яка візуально збільшила й так досить пухкі губи дівчини. У цьому вона явно перевершила саму Ані Лорак і стала більше нагадувати Світлану Лободу.

Дівчина Мурата Лілія з донькою, instagram.com/__l_i_l_i_a___

Дівчина Мурата Лілія, instagram.com/__l_i_l_i_a___

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Така доросла вже моя дівчинка ❤️❤️❤️", - написала вона під фотографією.

Згодом Лілія похизувалася своїм новим корсетом, виклавши фотографію у чорному вбранні: "Цей корсет мене підкорив 🤩", - написала вона.

Проте, її підписникам не надто сподобалася локація, в якій позувала нова дівчина Мурата: "Фото в туалеті клас", " Корсет крутий звісно, але біля сміттєвого відра...".

Коментарі, instagram.com/__l_i_l_i_a___

Нагадаємо, "Холостяк" Добринін і Квіткова повідомили, що чекають дитину: живіт уже не приховати. Микита Добринін показав трепетне фото з дружиною

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова зізналася, як завагітніла: "Сниться сон...". Раніше Микита Добринін і Даша Квіткова повідомили, що чекають малюка

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова влаштувала вечірку для крабів і дала собі волю під проливним дощем: "Нас це очікує всі 10 днів". Оля Полякова зараз відпочиває з сім'єю