Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, а тепер розкрила ще одну свою таємницю - виявляється, красуня ховалася під великою і важкою маскою Троянди в шоу "Маска", підкорюючи зіркових детективів і численних шанувальників чуттєвими виступами.

Так, артистці вдалося дійти до сьомого випуску шоу, примірявши спокусливе облягаюче вбрання, суцільно розшите блискучими зеленими паєтками і блиснувши розкішною фігурою.

Варто відзначити, що Аліна в п'ятому випуску проекту довела одного із зіркових детективів, Андрія Данилка, до сліз зворушливим виконанням пісні "Белые розы", переспівавши хіт на ліричний лад. Крім цього, деякі детективи і телеглядачі сплутали Гросу зі Славою Камінською, Світланою Лободою, Надією Мейхер.

"Друзі, а коли ви здогадалися, що під маскою Троянди ховаюся я?:)

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

І які пісні хотіли ще в моєму виконанні почути?))"

Фолловери не пройшли повз: "це було дуже круто.", "Відразу здогадалася, дуже красиво заспівала, особливо білі троянди🔥❤️", " Аліна, пісні білі троянди і Любимка це просто топ у вашому виконанні🔥 🔥 🔥", "на другому виступі дізналася по голосу😍 👏".

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу