На офіційній сторінці королівської сім'ї в соціальній мережі Instagram, де публікуються фотографії та відео з роботи і діяльності королеви Єлизавети II і династії, з'явилася публікація про свято, яке відзначається в цьому році, 8 березня 2021 року, паралельно Міжнародному жіночому дню.

Він щорічно відзначається в другий понеділок березня. У цей день проводиться Англіканська служба у Вестмінстерському абатстві в присутності королеви Єлизавети II в якості глави Співдружності.

На фотографії і постала Єлизавета Олександра Марія, яка підписує звернення до Співдружності - добровільного об'єднання 54 незалежних держав - за столом.

Королева Єлизавета II, скріншот: Instagram

"У майбутній тиждень, святкуючи дружбу, дух єдності і досягнення Співдружності, у нас є можливість поміркувати про час, який не має собі рівних. Хоча досвід минулого року був різним у країнах Співдружності, яскраві приклади мужності, відданості та відданості обов'язку були продемонстровані в кожній країні та території Співдружності, особливо тих, хто працював на передовій, надаючи охорону здоров'я та інші громадські послуги у своїх громадах. Ми також натхнені чудовими досягненнями в розробці нових вакцин і методів лікування", - говорить на початку свого звернення королева Єлизавета II.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, Єлизавета II відвернулася від онука Гаррі через скандальне інтерв'ю

Як повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл і принц Гаррі розсекретили стать майбутньої дитини: хто народиться у вигнанців королеви Єлизавети II

Знай.ua писав, Меган Маркл ледь не довели до суїциду в палаці, вагітна дружина принца Гаррі все розповіла