Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників свіжим відео в соцмережі Instagram.

Так, в Insta Stories 37-річна знаменитість повідомила, що в Міжнародний жіночий день було опубліковано інтерв'ю, в якому вона відверто обговорила з видавницею Viva! Україна Інною Катющенко переваги раннього шлюбу, ейджизм в Україні, власну самодостатність і таємницю вітчизняного шоу-бізнесу.

У соцмережі Полякова розмістила невеликий уривок інтерв'ю, в якому зізналася, що зараз вміє відстоювати свої особисті кордони навіть з мамою Світланою.

"Чому до 35-40 років люди знаходять впевненість у собі? Сьогодні я не мовчу, сьогодні я відстоюю свої кордони навіть з мамою", - заявила Оля Полякова.

Оля Полякова, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Нагадаємо, 37-річна Оля Полякова відрізала золоті локони: "Не повторювати!"

Як повідомляв портал Знай.uа, чемпіонка світу у вправі з обручем Анна Різатдінова стала учасницею нового шоу перевтілень на телеканалі 1+1 "Ліпсінк батл". Спортсменка приміряє на себе образ Олі Полякової.

Також портал Знай.uа писав, що 16-річна донька Полякової зробила рожевий макіяж хлопцеві на очах у всіх. Маша вигадала оригінальну розвагу.