Популярна українська фотографиня, експертка шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість поділилася спокусливим знімком зі свіжої фотосесії, позуючи в вбранні бежевого кольору з глибоким декольте. Артистка доповнила вінтажний образ чорними сонцезахисними окулярами, а також масивними сережками-сердечками і високими напівпрозорими рукавичками.

Красуня тримала на пальцях метелика, демонструючи пишні груди. Варто відзначити, що раніше такий незвичайний стиль зірка приміряла для реклами бренду космецевтики, а саме сонцезахисного крему.

Фолловери не пройшли повз, забувши Плакидюк компліментами. Були й ті, хто порівняв Соню з культовою 19-річною виконавицею Біллі Айліш, яка викликала справжній фурор пікантною фотосесією для модного глянцю "Vogue".

"Ні, серйозно! В А У!", "Леді гага😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Вау😍", " гарний колір 😍такий соковитий, лимонний! Я взагалі схиблена на всьому лимонному 🙈 🍋 фруктовий тарт з лимонним кремом, лимонна Панна Котта, лимонний кето трюфелі з маком Мммм... 😋 ", "Біллі Айліш юкраїніан едішон❤❤️", " неможливо прекрасна❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.