На сторінці Державної прикордонної служби України в соціальній мережі Facebook оприлюднили телефонні розмови підозрюваного у вбивстві прикордонника.

Відомо, що 6 травня 2021 року відбулося чергове слухання справи щодо вбивства прикордонника Вадима Березенського у Тячівському районному суді. Були розглянуті аудіодокази, включаючи записи телефонних розмов контрабандиста відразу ж після того, як він скоїв смертельний наїзд на прикордонника.

Під час дзвінка він фактично зізнався у злочині своїм спільникам.

Підозрюваний у вбивстві прикордонника, скріншот: Facebook

"Машину ... я переїхав прикордонника... (важко дихає)... все, більше ти нічо по телефону не кажу. Подзвони тому ... я пішов вирішувати щось.... Там бабки... 15 штук ... і пацана.. з 15 штуками. Я його не встиг... злетів ... там гальмував. А вони два на нього наскочили, та я їх вже місив", - каже він під час дзвінка.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У публікації також йдеться, що це вже сьоме слухання, яке відбулося з новим суддівським складом. Раніше його вже починали розглядати заново.

Підозрюваний у вбивстві прикордонника, скріншот: Facebook

"Зухвале вбивство начальника відділу прикордонної служби "ділове" сталося в листопаді 2018 року. Тоді прикордонники затримали порушника кордону зі значною сумою валюти", - йдеться в кінці публікації.

Нагадаємо, "У Криму не був": Моргенштерна взявся захищати адвокат з України, при чому тут колишня Козловського

Як повідомляв "Знай.ua", "Якщо виживе - не забуде": бородатий герой з милим цуценятком на руках підкорив українців

Знай.ua писав, в Одеській області шукають прикордонника, який перекинувся на човні з товаришами: довелося задіяти вертоліт