Стало відомо про те, що в ніч на понеділок, 17 травня, в Майамі пройшов конкурс краси "Міс Всесвіт-2021". На жаль, українка не опинилася в лідерах.

Переможницею стала представниця Мексики - Андреа Меза. Про це написали на сторінці конкурсу в соціальній мережі Instagram.

У трійку лідерів також увійшла представниця Бразилії - Джулія Гама, а також Яніка Мачета з Перу.

Переможниця Андреа Меза є програмісткою, візажисткою, а також активісткою, яка займається правами жінок. Це третя перемога для мексиканок за всю історію конкурсу. До цього вони ставали тріумфаторами в 1991 і 2010 році.

Конкурс проходив відразу в кілька етапів: півфінал, шоу національний одяг, а також сам фінал. Під час фінального випробування, учасниці розповіли про себе, а потім вийшли в купальниках. В самому кінці було дефіле у вечірніх сукнях.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Україну представляла 28-річна Єлизавета Ястремська. Дівчина виросла в Києві, в багатодітній родині. У 2019 році Ліза взяла участь у конкурсі "Міс Україна Всесвіт", де здобула титул Віце-міс, і наступного року вже здобула перемогу.

Дівчина має в Україні власний бізнес, і запустила бренд вечірніх суконь і купальників. Українка Єлизавета Ястремська не потрапила в ТОП-21 конкурсанток.

Також вона активно займається спортом, а також багато приділяє часу саморозвитку.

Нагадажмо, на "Міс Всесвіт" Україну представить Єлизавета Ястремська з " зайвими кілограмами". Дівчина представила незвичайний національний костюм

Як повідомляв портал "Знай.ua", українську красуню не впустили в США на конкурс "Міс Всесвіт-2020": викликала недовіру.

Також "Знай.ua" киянка в сукні-ній представить Україну на конкурсі " Міс Всесвіт".