Президент України Володимир Зеленський дуже часто користується Інтернетом, зокрема, соціальними мережами, щоб ділитися з громадянами деякими своїми заслугами або важливими державними новинами.

Цього разу нова публікація відноситься до Маріуполя і до святкування сьомої річниці визволення міста від путінських окупантів. Це сталося 13 червня 2014 року, коли вдалося повернути під контроль стратегічне місто України і зупинити наступ терористів.

Володимир Зеленський, скріншот: Youtube

Володимир Зеленський у своїй публікації написав, що, завдяки мужнім діям наших військовослужбовців і незламній вірі мирних громадян, в Маріуполі знову замайорів державний прапор.

"Сім років тому українська армія звільнила Маріуполь від окупантів. Завдяки мужнім діям військових та незламній вірі українців у місті знову замайорів державний прапор. Мирне небо і синьо-жовті прапори повинні з'явитися в кожному куточку нашої країни. І на Сході України і в Криму. Ми в це щиро віримо і робимо для цього все можливе", - пише Володимир Зеленський у публікації.

Володимир Зеленський, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський привітав королеву Єлизавету II через 2 місяці після Дня народження: "Найкращі побажання"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська відкрила неймовірні здібності українок: "Дівчата - сила"

Знай.ua писав, Володимир Зеленський відпочиває від державних справ, виїхавши на шашлики: "Розмова без табу"