Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка незабаром з новим образом "Холостячки" змінить Ксенію Мішину в другому сезоні шоу, продовжує радувати шанувальників все новими і новими цікавинками. Нещодавно Злата похизувалася фотосетом у весільній сукні, а тепер 35-річна красуня анонсувала вихід нового синглу.

Відомо, що нова пісня отримала назву "Мій назавжди", як би натякаючи, Злата вже готова до нових відносин. І проєкт "Холостячка" повинен співачці в цьому допомогти.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Злати Огнєвіч в мережі Instagram.

Публікація Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

У свіжій публікації Злати можна побачити, що співачка залишила підпис до фотографії зі слів, які будуть в новому синглі "Мій назавжди".

Популярні новини зараз

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Абсолютно не секрет, що сотні тисяч українців чекають старту нового сезону "Холостячки". Злата Огнєвіч шукатиме кохання на проєкті на очах у мільйонів глядачів. У перерві між зйомками проєкту виконавиця встигає позувати у яскравих фотосесіях.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Днями Злата опублікувала серію приголомшливих знімків, де граціозно позувала на камеру на узбережжі. Співачка і майбутня "Холостячка" одягла приталену довгу білу сукню на тонких бретелях. Наряд був зі спокусливим декольте і звабливим вирізом на нозі, що дозволили дівчині похизуватися принадами розкішної фігури.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram

На знімках дівчина постала босоніж, що надає її образу ніжності. Візажисти зробили Огнєвіч укладку з "мокрим" ефектом, а на обличчі – макіяж в коричневих тонах з акцентом на очах.

Раніше повідомляли, Еллерт зробив ризикований трюк за кермом заради "Холостячки" Мішиної.

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч показала, в чому буде на першій вечірці "Холостячки".

Знай.uа писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч назвала риску, яка приваблює її в чоловіках.