Соліст популярної групи "Антитіла", посол ЮНІСЕФ в Україні і волонтер Тарас Тополя частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 70 тисяч осіб.

21 червня 2021 року виконавець святкує своє 34-річчя. У зв'язку з цим, на акаунті колективу з'явилося привітання Тараса, в ході якого сказано, що він завжди свідомий у своїх словах і послідовний у вчинках. Крім того, він є надійним другом, гідним сином, кращим батьком і чоловіком.

Тарас Тополя, фото з Instagram

Також "Антитіла" заявляють, що, без перебільшень, він геніальний автор і ідейний натхненник для мільйонів чоловік.

"Молодий душею і тілом! Завжди свідомий у своїх словах і послідовний у вчинках! Без перебільшень, геніальний автор і ідейний натхненник для мільйонів людей! Так, зі специфічним гумором, трохи забудькуватий, гострий на слівця, коли треба, але незважаючи на все дуже добрий, принциповий, вольовий і справедливий. Для нас ти - надійний друг, для батьків - гідний син, для дітей - найкращий батько, а для дружини – коханий чоловік", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Тарас Тополя, facebook.com/taras.topolya

"Вічної молодості!!! Успіхів, які нас завжди радують🌺💞", "З Днем народження!!! Натхнення, нових мелодій і обов'язково успіху в кожному починанні🌺🌺🌺", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тарас Тополі з "Антитіл" полетів прямо зі сцени: "Так і до Марса дострибнеш"

Як повідомляв "Знай.ua", "Класний початок": Alyosha у спокусливому міні підкорила українців

Знай.ua писав, Тарас Тополі з "Антитіл" виявився невиправним романтиком, дружина Alyosha здивувала визнанням: мріє кожна