В Україні продовжує вирувати стихія протягом декількох днів, про що свідчать множинні відео і фотографії користувачів в соціальних мережах.

Приміром, у Києві негода паралізувала рух громадського транспорту. Люди не могли пересуватися як в метро, так і на тролейбусах, маршрутках і автобусах. А ось в Одесі, як повідомляється, пройшла найсильніша злива за останні роки.

Негода в Одесі, фото: Telegram

Через це вулиці міста перетворилися на річки, з'явилися перебої з електрикою і були повалені десятки дерев. По всій Україні постраждали сотні населених пунктів у восьми областях. Вони були знеструмлені, а в Донецькій області помер чоловік після падіння колоди.

Негода в Києві, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

А зараз люди зафіксували на відео, як вночі, під час негоди в Одесі, чоловіка віднесло в море потужним потоком. Автор відео нічим не міг допомогти українцю, якого випустили з уваги через лічені секунди бiля ресторану "Ассоль". Подальша доля невідомого жителя міста залишається під питанням.

"У моїх сусідів вже шосту годину МНС воду висмоктує", "Він на відпочинку, на чиллі", "Шкода чувака", "Жах", - пишуть користувачі в коментарях. Такої зливи місто не бачило з 2013 року.

Відео 18+, присутні нецензурні вирази.

Нагадаємо, український курорт остаточно йде під воду, людей зносить потоками: рятувальники поділилися кадрами лиха

Як повідомляв "Знай.ua", вулиці перетворилися на річки, люди залишилися без світла: корисні поради, які допоможуть вам вижити в будь-який потоп і злива

Знай.ua писав, жінка в курортній Кирилівці провалилася в яму з медузами, ледь витягли: "Не дай Бог, дитина!"