Вона популярна співачка, успішна жінка, щаслива мама. А ще зірка українського шоу-бізу – надто активна користувачка соціальних мереж. Зокрема, у своєму профілі в Instagram слава регулярно ділиться новими світлинами та відео. Деякі коментує, а біля деяких постів просто залишає кілька загадкових слів. І це подобається її підписникам-фанатам – адже за нею стежать понад 1 мільйон людей.

Нещодавно, на її сторінці в Instagram оприлюднили нову, не притаманну артистці, світлину. Слава Камінська позує у ліжку, зовсім без… макіяжу. Її фанатам дуже сподобалось це фото та образ зірки.

Під світлиною Слава небагатослівна – написала всього: «Доброго ранку».

Проте її фанатам знайшлося, що сказати – вони завалили її компліментами: «Какая классная», «Вы крутая», «Сексуальна, мила, гарна!». До того ж, відзначали, що без макіяжу їй набагато краще.

Нагадаємо, віднедавна Слава Камінська більше не учасниця гурту НеАнгели. Вона вирішила обрати сольну кар’єру і тепер співаєта записує кліпи сама. Перший її сингл «Слава Богу», який побачив світ наприкінці травня став дуже популярним серед її фанатів.

Популярні новини зараз

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Приблизно одночасно із випуском нового хіта, Славу запідозрили у романі із відомим екс-нардепом Кацубою. Проте, як пояснила журналістам Камінська – у неї є Однак на запитання журналістки Каті Осадчої про їхні стосунки Камінська запевнила, що у неї інший чоловік.

Нагадаємо, Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" поставила Славу Камінську на місце просто на сцені: "Вона мене не поважає багато років"

Також Знай.uа писав Славі Камінській - 37 років: співачка зізналася, чому ніколи не любила свій день народження

Як раніше повідомляв Знай.uа Слава Камінська засумувала перед своїм днем народження: "Депресія й апатія"