37-річна турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі, яка полюбилася шанувальникам завдяки серіалу "Величне століття", вийшла на прогулянку з доньками Ларою і Лілі.

Відповідні знімки актриса розмістила в Stories на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 6,7 мільйонів людей.

Відомо, що Узерлі після того, як покинула серіал встигла двічі стати мамою. В останньому сезоні актрису замінила Вахіде Гердюм - саме вона зіграла немолоду Хюррем султан.

Актриса покинула серіал через емоційне вигорання. Як пояснила Узерлі, роль Хюррем забирала у неї багато сил і енергії, тому що вона повністю розчинялася в своєму персонажі.

Хюррем, кадр з серіалу "Величне століття"

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

На сьогоднішній день Мер'єм щаслива в нових відносинах, хоча приховує свого чоловіка від шанувальників і преси. Від свнька 7-річна Лара.

У своїх соцмережах Узерлі іноді публікує свіжі знімки з дівчатками. На одному з таких кадрів актриса позувала під час прогулянки. Мер'єм з'явилася в ультрамодному джинсовому сарафані довжини міні, підкресливши струнку талію. Родзинкою образу Мер'єм стала зачіска - пучок-дулька. Актриса досить рідко збирає волосся.

Фото: Instagram.com/meryemuzerlimeryem

Фото: Instagram.com/meryemuzerlimeryem

Нагадаємо, раніше Дружина султана Сулеймана з "чудового століття" роздяглася і засвітила сильно вагітний животик

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зірку "чудового століття" Мер'єм Узерлі запідозрили в пластиці, єдиний кадр викрив правду: "нескладно дізнатися"

Також «Знай.иа " писав, що Зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел перетворилася на Красуню 50-х: "ідеально"