Мати покійного співака Андрія Кузьменка (Кузьми «Скрябіна») поскаржилася на розкрадання авторських прав її сина. Про це розповіли на фан-сторінці виконавця у «Фейсбук».

«Змушена звернутися до вас, щоб розповісти, як ганьблять і розкрадають авторські права Кузьми після його смерті», - почала вона, додавши, що звертається до президента України Володимира Зеленського.

Скрін, відео YouTube

«Прошу вас допомогти у боротьбі за чесні права…Звертаюся до товариства з обмеженої відповідальністю «Мун Рекордс», власником якого є Андрій Пасічник. Напередодні Дня народження Кузьми він вчиняє варварські дії по відношенню до прав Андрія. На ютуб-канал, який був створений за життя Андрія, «Мун Рекордс» надіслав 38 скарг про порушення авторських прав… На кліпи, які були розміщені самим Андрієм», - розповідаєє жінка.

Вона також обвинуватила Пасічника у приховуванні справжніх сум нарахувань гонорарів і відрахувань за авторські права Кузьми. Мати Кузьменка також стверджує, що Пасічник незаконно пред’являє права на авторство пісень гурту «Скрябін», заручившись підтримкою решти учасників колективу.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

«Боже, які «Мун Рекордс» кінчені. Вони навіть не дозволяють молодим співакам записувати кавери на пісні Кузьми, щоб вони жили вічно. Вимагаючи величезні суми», «Дуже підлий і дешевий вчинок «Рекордс». Ганьба всім співучасникам. Жалюгідні люди, які нічому так і не навчившись, наживаються на Легенді. Правда на вашому боці, Ольга Михайлівна. Створюйте петиції, сотні тисяч людей підтримають. Ці недоумки повинні бути покарані», - пишуть у коментарях до відео фанати співака.

Раніше повідомляли, лідер "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка зізнався, як живе в шлюбі вже 15 років: "Пристрасть не вічна".

Як повідомляв Знай.ua, DZIDZIO після розлучення отримав досвід з новою жінкою: "Ти повноцінний".

Знай.ua писав, Винник до Дня Незалежності заспівав з маленькими українцями: "Я з України — це навпроти Європи".