Відомий російський співак та продюсер грузинського походження Валерій Меладзе спробував знову закохати публіку у популярний музичний гурт "ВІАГра", однак не надто вдало.

На сторінці meladzemusic в соцмережі Інстаграм з'явилося нове фото гурту, яке викликало суперечливі думки у публіки. У новому складі гурту - Уляна Сінецька, Софія Тарасова і Ксенія Попова.

"MeladzeMusic4 🖤 #ВИАГРА #MeladzeMusic", - йдеться у підписі до фотографії.

Багато користувачів мережі розчаровані новим складом улюбленого гурту і вважають, що нічого хорошого з цього проєкту вже не вийде:

Гурт "ВІАГра", instagram.com/meladzemusic

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Пісні нові давайте 🧸 дівчат не видно не чути 😃 😏 😅", "Панянки без харизми 😷", "Навіщо було набирати нових, якщо у них майже немає своїх нових пісень ....переспівують за іншими складами) Ну таке)", "Перший склад був найкращий", "Випустіть нові пісні, кліпи, дуети".

Проте, дехто підтримав дівчат, назвавши їх "другим золотим складом". Однак, як зауважили коментатори, гуртом потрібно займатися, писати нові пісні, виступати:

"Красуні😍 особливо Уляна ❤ ❤ ❤ чекаємо від вас новин 🙏 😉", "Ось він!!!🔥 🔥 🔥 Другий золотий склад групи # Віагра !!! Дівчата прекрасні, ніжні, голоси сильні, а від голосу Софії взагалі мурашки по шкірі. Відмінний склад, без обридлої вульгарності (як у багатьох сучасних виконавців). Сподіваюся цей склад збережеться надовго! 🔥", "Супер дівчата !!!! Дайте їм нових пісень, чому ніхто не займається ? Де пісні кліпи?".

Коментарі, instagram.com/meladzemusic

Коментарі, instagram.com/meladzemusic

Коментарі, instagram.com/meladzemusic

Нагадаємо, Наталію Могилевську жорстко розкритикували за ніжності з Валерієм Меладзе: "Іспанський сором". Наталя Могилевська виставила фото з Валерієм Меладзе, але думки шанувальників розділилися

Як повідомляв портал "Знай.ua", Alyona Alyona переключилася на сміття після варварського дрифту на Софійській площі: заманює подарунками. Alyona Alyona приймає сортуване сміття

Також "Знай.ua" писав, Alyona Alyona після дрифту отримала повістку про виклик на допит: відмивання Софійської площі не допомогло. Alyona Alyona отримала повістку