Людина здобуває знання лише завдяки практиці та досвіду. Так сказав співак і заслужений артист України Арсен Мірзоян у програмі Сергія Дойка «Особистість», розповідаючи про важливість профільної освіти для музиканта.

На думку співака, профільна освіта не є визначальною для успішності чи професіоналізму у будь-якій сфері. «У тебе є база якась з інституту, а справжня освіта починається на практиці. В музиці так само», - підкреслює він.

Мірзоян стверджує, що в цьому плані набагато більшу вагу має досвід і практика. Аби не бути голослівним, він розповідає про нюанси своєї попередньої багаторічної роботи інженера і майстра дільниці. «Коли я прийшов на комбінат «Запоріжсталь», я вам чесно скажу – освіта металурга ніяк на заводі не потрібна», - зазначає артист.

Як він пояснює, у будь-яку сферу людина приходить зі своїми знаннями як базою, а далі опановує фах на практиці і бачить, як потрібно вирішувати проблеми. Принагідно Мірзоян міркує, що змінила би в його кар’єрі наявність музичної освіти: «Я б може раніше почав займатись музикою, може обрав би не той напрямок музики – не знаю як би воно склалося». Артист зазначає, що свої перші два альбоми він створив у рамках експерименту, а грамоту бере від тих людей, які вже її мають, а відтак готовий ділитися цим з іншими.

Як повідомляв Знай.ua, Мірзоян розповів про зміну виду своєї діяльності.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Добриднєва розповіла про свій шлях у музиці.