Відома українська гумористка й актриса "Кварталу 95" Олена Кравець привітала скою колегу по "Жіночому кварталу" Анастасію Оруджеву з участю у "Танцях з зірками".
Олена Кравець має чимало шанувальників, тому вона досить часто тішить їх новими світлинами чи цікавими подробицями з особистого та творчого життя. Цього разу гумористка показала, як вона разом з учасницями "Жіночого кварталу" прийшла підтримати скою колегу, яка візьме участь у новому сезоні "Танців з зірками".
При цьому Олена Кравець мило назвала колег своєю зграєю з якої вже незабаром одна пташка відправиться в новий політ. Саме тому вони вирішили підтримати Анастасію Оруджеву, яку чекають шалені навантаження під час участі у шоу.

Фото зі сторінки Олени Кравець

"Мої птиці. Моя зграя ... 🕊 Прийшли підтримати ту з нас, кому в неділю чекає новий політ в "Танці з зірками" ...)) Дочекайтеся ...)", - зазначила Олена Кравець.

На опублікованому фото Олена Кравець та Настя Оруджева позують посередині, а біля них розташувалися інші учасниці "Жіночого кварталу" Олександра Машлятіна, Аліна Блажкевич (Гордієнко), Анастасія Євтушенко, Лєра Товстолєс та Марта Адамчук.

Нагадаємо, що Олена Кравець з "95 кварталу" здивувала шанувальників новим образом: все тіло вкрите татуюваннями

Раніше Знай писав, що Олена Кравець попросила "хвилиночку" заради особистої драми в "Кварталі 95": "Як раніше вже не буде". Олена Кравець поділилася з українцями потужним віршем просто на сцені

Знай писав, Олена Кравець з "95 кварталу" здивувала шанувальників новим образом: все тіло вкрите татуюваннями.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще