Відомий український співак і улюбленець видатного артиста Андрія Данилка Melovin з'явився на презентації нового сезону "Танці з зірками" у сукні.

Melovin, любить радувати та дивувати своїх шанувальників різноманітними фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько 240 тисяч людей. Цього разу він вирішив показати свій образ для "Танців з зірками".

Фото: Melovin Worldwide в Facebook

Так, на презентацію нового сезону популярного шоу Melovin прийшов повністю в чорному образі. Він одягнув сукню довжини міді та доповнив її брутальним піджаком з шипами на рукавах.

Фото: Melovin Worldwide в Facebook

Що цікаво у схожому образі на заході з'явилася і відома телеведуча Катерина Осадча. Вона також одягла чорну сукну довжини міді з блискітками. Свій образ вона доповнила екстравагантним капелюшком.

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha/

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще
Користувачам мережі пройшовся до душі образ Melovin і вони прийнялися залишати для нього десятки компліментів у коментарях.

Фото: Melovin Worldwide в Facebook

"У суконь немає гендера🤟🏻🔥❤️", "Ти весь у нас занадто ексклюзив))", "Просто ауч🔥🤤", "У одягу немає гендеру !!! Продовжуй руйнувати стереотипи !!!", "Ти ж затьмариш свою партнерку! "," Я хочу дізнатися: ти там всіх шокував? Ловив на собі косі погляди? А партнерка була в курсі? "," У преси заворот мізків буде .. ",- такі коментарі залишили користувачі мережі.

Фото: Melovin Worldwide в Facebook

Також Знай писав, що Леся Нікітюк знялась в новому відеоролику бренду glo™. В яскравій та динамічній історії бренд відкриває портал у світ реалізації потаємних бажань.

Нагадаємо, що улюбленець Данилка Melovin зізнався, чому його вважають "Воландемортом": "Чужий серед своїх". Melovin розповів, чому довго ні з ким не живе

Як повідомляє портал Знай улюбленець Данилко Melovin після Євробачення набив тату на шиї: новий Боб Марлі?

Також Знай писав, що фаворит Данилко Melovin після зміни іміджу показав кохану жінку: "цінуйте кожну хвилину"