Стало відомо, що популярна російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка продовжує боротьбу з онкологією протягом декількох років, перестала ховатися від людей.

Засоби масової інформації повідомляють, що життя артистки була врятована завдяки інноваційному ліків, що з'явився в Російській Федерації ще в 2018 році. Одна ампула препарату йде вартістю в 150 тисяч рублів, але саме з його допомогою вдалося домогтися ремісії.

Анастасія Заворотнюк, фото: Vladtime

Протягом хвороби Анастасія сильно змінилася: набрала зайву вагу і, звичайно ж, втратила розкішну шевелюру. У неї спостерігаються деякі проблеми з пам'яттю, а пересування відбувається тільки в інвалідному кріслі. Хоча перебуває актриса, за словами людей з оточення, в гарному настрої.

Анастасія Заворотнюк, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

"Мій знайомий зовсім недавно бачив Настю. Каже, що вона не стала з ним спілкуватися, але привіталася, посміхнулася. Була в гарному настрої", - повідомив режисер Анатолій Демидов.

ЗМІ заявляють, що Заворотнюк тепер не намагається ховатися вдома і навіть буває на свіжому повітрі. Хоча після хвороби в мережі немає жодної фотографії знаменитості.

Анастасія Заворотнюк і Петро Чернишов, instagram.com/tatiana_navka

Нагадаємо, донька онкохворої Анастасії Заворотнюк прогулялася по місту в одній піжамі: "З маскою на обличчі і в бігудях"

Як повідомляв "Знай.ua", донька онкохворої Заворотнюк Анна відчуває себе мавпочкою через маму: "Моє життя - не цирк"

Знай.ua писав, донька онкохворої Заворотнюк згадала найщасливіший момент у житті: "Прокинутися вранці вдома"