Відома українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно презентувала своїм шанувальникам нову композицію під назвою "Бджілка 2.0", продовжує радувати багатотисячну армію фанатів.

Відомо, що Аліна зараз продовжує свій естрадний тур українськими містами. Тут не без сюрпризів. Виявилося, що співачка хоче подарувати мережевим фанатам можливість подивитися на концерт наживо.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Аліни Гросу в мережі Instagram.

"Вересень 12 Лохвиця (разом з @radiopyatnica), 25 Запоріжжя (разом з @musicboxua), 30 Вінниця (Тур). Жовтень: 1 Житомир (Тур), 2 Бориспіль (Терра Домінус), 3 Харків (Тур), 4 Суми (Тур), 5 Дніпропетровськ (Тур).

Всі інші дати і міста шукайте теж в моєму Instagram, я буду їх доповнювати. Також на кожне місто я хочу тут розіграти по 8 квитків на 4 пари:) відзначайте того з ким хочете піти, і вказуйте саме місто (де написано Тур). Люблю вас і чекаю.", - повідомляє Аліна Гросу.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

Варто також зазначити той факт, що Аліна Гросу разом з оголошенням записала і відеоприголошення взяти участь у конкурсі. Таким чином співачка розіграє 8 для 4-х пар, які зможуть у своєму місті побувати на концерті і розділити радісні емоції разом зі своєю улюбленою зіркою, а також почути наживо вже хітові пісні та нові композиції.

Раніше повідомляли, Аліна Гросу вперше показала старшого брата і його сім'ю: "Бог подарував мені двох".

Як повідомляв Знай.uа, Аліна Гросу "воскресила" подарунок Ірини Білик через 22 роки: "Мій квиток в шоу-бізнес".

Знай.uа писав, Аліна Гросу "зажужжала" на всю країну: "Бджілка" Ірини Білик виросла.