Як відомо, в п'ятницю, 5 вересня в Україні стартував новий сезон проекту "Танці з зірками", і одним з найбільш епатажних учасників став саме артист Melovin.

Партнеркою Костянтина Бочарова по танцях стала Ліза Русина. Вони пристрасно станцювали на паркеті, підкоривши всіх суддів, поки інші обговорювали його камінг-аут. Багато хто вважає цей тандем досить сильним, і кажуть, що це одні з претендентів на перемогу у фіналі.

Артист вперше розповів про свою участь і партнерку в день, коли прийняв челендж. Тоді він зазначив, що вона дуже красива і гаряча, і інших слів підібрати просто не зміг.

На першому ефірі вони вдалися до невеликого експерименту, і станцювали зухвалий танець. Співак був у фіолетовій сорочці, а Єлизаветі в боді тілесного кольору, а також золотій накидці. Її дуже багато почали порівнювати з російською блогеркою Анастасією Івлєєвою, і все через подібності в зовнішності.

Не можна не відзначити, що тіло у Єлизавети підтягнуте, вона за собою стежить, і без сорому показує все це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, публікуючи досить відвертий контент.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Всього за нею стежить поки що трохи більше 13 тисяч користувачів, але, найімовірніше, з кожним ефіром і новою фоткою в білизні їх число буде лише рости.

Нагадавши, поцілунок Melovin з хлопцем, зухвала Тіна Кароль з пітоном

Також, Знай.ua писав Melovin зізнався в почуттях до дівчини, яку цілував на Atlas Weekend: "Люблю тебе, дитинко"

Як раніше повідомляв Знай.ua Філіп Кіркоров підтримав Melovin після поцілунку з хлопцем на Atlas Weekend