Російські співачки-близнючки" сестри Зайцеви", які на початку 1990-х справляв на чоловіків незабутнє враження своїм зовнішнім виглядом. Розкішні дівчата-блондинки виходили на сцену в зроблених спеціально для них костюмах, які досі зберігаються в їх гардеробній.

Тепер же вони беруться критикувати інших виконавців за вибір сценічних образів.

Про те, що, на їхню думку, потрібно змінити в зовнішньому вигляді їх колегам по сцені, сестри розповіли в ефірі програми "Секрет на мільйон".

Тетяна та Олена Зайцеви відверто висловилися про вбрання сьогоднішніх знаменитостей. Найстильнішою вони одноголосно назвали співачку Валерію.

"Валерія чудова, вона така красива і стильна. Вона По одягу у мене на першому місці", - вважає Тетяна Зайцева.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

А ось українкам Ані Лорак і Світлані Лободі компліментів не дісталося.

"Ані Лорак треба попрацювати над образами, вона не завжди добре одягнена, їй треба дещо що приховати. Ну, там, нога коротше, попа нижче. Віра Брежнєва раніше виглядала краще, зараз засерела", - впевнені сестри.

Стильними вони назвали Алсу, Ксенію Собчак. Ларису Доліну вони критикувати не стали, так як дружать з нею.

"Дубцова не дуже. Про Долину ми промовчимо, це наша подруга. Оля Бузова - не моє. Поліні Гагаріній потрібно поправитися, тоді на ній будуть добре сидіти сукні", вважають Зайцеви.

Нагадавши, що баста порівняв Валерію і Йосипа Пригожина з Сатаною, поки Галкін їм посміхається: "бомжі прийшли". Баста нагадав про нещодавно вийшов випуск "Музикаліті" з новими гостями

Раніше Знай писав, що "просто пощастило...": Йосип Пригожин зробив Валерії несподіваний подарунок-свято вдалося. Відомий продюсер радий завжди і в усьому підтримувати свою кохану дружину

Як повідомляв Знай, Віра Брежнєва розкрила головний секрет, ніхто не знав :" я в очікуванні".