Як відомо, нещодавно стартував новий сезон проекту "Танці з зірками", і серед учасників можна помітити популярну колись співачку Євгенію Власову.

Зараз жінка дуже рідко з'являється в медіа-просторі, але, якось на участь у проекті все ж погодилася. При цьому, назад в шоу-бізнес повертатися вона не хоче.

Ходили чутки, що співачка і від танцювального проекту хотіла відмовитися, але, її вмовила спочатку Тіна Кароль, а потім Наталія Могилевська. Як виявилося, все це неправда, і її ніхто не вмовляв.

Прийшла пропозиція, Євгенія Власова зважила всі за і проти, i ось вона вже на паркеті.

Далі Раміна запитала у Євгенії, що для неї найскладніше в танці: "Зібратися, тому що це правда, потрібно триматися зібраною. Тримати поставу, мені Макс постійно говорить груди вперед, я кажу, було б що".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Також, Євгенія Власова розповіла, як саме підібрала партнера по танцях. Вона станцювала з переможцем минулого сезону Максом Леоновим, і відразу зрозуміла, що вони спрацюються.

Пізніше, на її сторінці в соціальній мережі Instagram з'явився пост, в якому вона зазначила, що їй дуже пощастило з партнером, і вона сама собі заздрить.

"Він дуже чуйна людина і чоловік, тонко відчуває і Уважний. Фантастичний учитель, не поміченої не залишиться ні найменша деталь в танці. Він дивовижний і теплий! Вміло поєднує в собі строгість і людське тепло" - розповіла Євгенія Власова.

Нагадавши, солістка "Kazka" Олександра Зарицька стала третьою учасницею "Танці з зірками"
Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Макс Чмерковський став новим суддею "Танців з зірками"

Також портал Знай.ua писав, що відомо ім'я другого учасника "Танців з зірками"