Стало відомо про інцидент, який стався з відомою українською телеведучою Лесею Нікітюк. Вона чи не побилася на концерті з п'яною фанаткою.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно дівчина викладає пости з шикарними знімками, а в своїх stories розповідає про все, що відбувається з нею протягом дня.

Щодня за таким міні-серіалом спостерігає понад 3,7 мільйонів користувачів.

Цього разу Леся Іванівна Нікітюк вирушила на концерт популярного російського гурту Мумій Троль. Артисти тривалий час не приїжджали сюди, і вирішили скористатися можливістю, поки вона є.

Відвідати даний захід вирішила не тільки Леся Нікітюк, а й інші зірки шоу-бізнесу, серед яких Анатолій Анатоліч, Алла Костромічова, а також Діма Борисов.

Популярні новини зараз

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Однак, неприємний інцидент стався саме з Лесею Нікітюк. Справа в тому, що поки всі танцювали, її штовхнула п'яна фанатка, і почала ображати телеведучу.

"Пішла геть звідси, твар*ка" - прозвучала фраза на її адресу. Леся каже, що вона не образилася, і просто штовхнула її у відповідь.

"Чесно кажучи, це нормальна практика. Завжди знайдеться людина, яка споганить свою сім'ю, своє ім'я, концерт, країну, і не тільки. Але я, чесно кажучи, не ображаюся. Ну трохи мені спина болить " - підсумувала вечір дівчина.

Нагадаємо, Леся Нікітюк показала свої натуральні помідори: "Вони такі справжні..."

Як повідомляв Знай.ua, Леся Нікітюк проговорилася про "вечірку" зі стриптизером: "Анаконда впала в сплячку"

Знай.ua писав, елегантна Леся Нікітюк порівняла себе з жінками кам'яного віку: "Як хер * бора"