Про те, як минув перший ефір телешоу «Танці з зірками», а також про досвід другого батьківства, у постійного ведучого Юрія Горбунова розпитали в ефірі «Сніданку з 1+1».

«Для мене кожен ефір, як перший раз, як перше побачення», - зізнався Горбунов, коментуючи свої враження від нового сезону.

Як відомо, проект «Танці з зірками» з шаленим успіхом стартував минулої неділі, його подивилися більше 4-х мільйонів глядачів. Перший прямий ефір дивував змінами: до прима-балерини Катерині Кухар і хореографа Владу Ямі приєднався новий суддя шоу, українець, переможець американських «Танців із зірками», король латини - Макс Чмерковський. Крім того, Україна побачила нову ведучу голден-руму Іванну Онуфрійчук

До шоу повернулася легендарна Олена Коляденко – вона креативний продюсер «Танців із зірками».

Горбунов розповів, як на шоу поводяться спортсмени.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

«Спортсмен від артиста відрізняється. Це такий еталон пахаря – він як стане, як запряжеться, і піде», - поділився ведучий власними спостереженнями.

У нього також розпитали про досвід пізнього батьківства.

«Перша дитина в тебе в 47, друга в 51. Не запізно? », - запитали у новоспеченого татуся.

«Третя – в 55… Ніколи не запізно. Моє відчуття внутрішнє – мені 21 рік», - поділився планами Горбунов.

«Діти повинні з’являтися у дорослих батьків, у яких є внутрішня дисципліна. І всіх обов’язково відправляти на пологи, щоб вони бачили, через що проходять їхні дружини, а не просто – на тобі подарунок», - додав ведучий.

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha/

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину