Відома російська балерина Анастасія Волочкова привітала свою хрещеницю з Днем народження. Дівчинці виповнилося 16 років.

Балерина Анастасія Волочкова любить дивувати численних фанатів, тому вона часто ділиться новими фото або ж подробицями з особистого професійного життя в своєму Instagram, де за нею стежить 1.2 мільйона чоловік.

Фото зі сторінки Анастасії Волочкової

На цей раз Волочкова на своїй сторінці залишила милий пост з привітаннями для своєї 16-річної хрещениці. Балерина побажала їй великих успіхів у подоланні життєвих цілей і зазначила, що дуже дорожить дружбою з нею.

Фото со страницы Анастасии Волочковой

"Сьогодні день народження моєї хрещениці Елізочки!🌺 🙏 Я бажаю тобі щастя і великих удач! Ти дивовижна людина! І я дуже дорожу нашою дружбою! Завжди молюся про тебе.🙏 Чекаю в гості відзначити🌺❤️ подивіться, яка вона стала доросла і красива!🙏 16 років🌺", - зазначила Анастасія Волочкова.

Користувачі мережі в коментарях приєдналися до привітань для хрещениці знаменитої балерини.

"Красиве ім'я. 🤔З днем народження! 🥳 🎉 🎊 ", "Дівчатка ви ...... Слів немає, ви сладуськи😍😍😍❤️🔥👏👏", "Красуні, дівчата! 🤗 😘 😘 😘 ", "Красива панночка!!! Найкращий вік любові і мрій💐 💐 💐"," красива дівчина бажаю їй жіночого щастя це головне в житті і здоров'я ❤ ️ ❤️❤️з днем ангела", " вітаю Елізу❤️", " З Днем Народження!!!",- такі коментарі залишили користувачі Мережі.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова відповіла" ворогам "прямо під час шпагату:"самі себе в смітник". Жінка заговорила про хейтерів

Раніше Знай писав, що Анастасія Волочкова остаточно роздяглася перед камерою: вирішила нічого не прикривати. Анастасія Волочкова після скандалу опублікувала відверті знімки

Також Знай постаріла Анастасія Волочкова віддала балетну пачку чоловікові: "як прибрати набряки після запою?". Користувачі засудили вчинок балерини