Євгенія Власова розповіла Каті Осадчій, що її спонукало до участі в "Танцях з зірками". Відповідне відео з'явилося на ютуб-каналі Світське життя.

Так 5 вересня розпочався п'ятий сезон. Головні судді-хореографи Влада Яма та Максима Чмерковський, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Ведучим цього шоу є Юрій Горбунов.

Євгенія Власова, фото: Instagram

Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Популярна колись співачка Євгенія Власова танцює з досвідченим хореографом Максимом Леоновим. Як повідомила вона, досить було з ним станцювати, як вона відразу зрозуміла, що вони спрацюються.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

А в інтерв'ю програмі" Світське життя " дівчина зізналася Каті Осадчій, що їй було непросто зважитися на даний крок. Їй стало трохи страшно, так як для участі в подібних конкурсах потрібно сильне фізичне здоров'я.

Однак все-таки дівчина зважилася на даний ризикований крок з певних причин.

Я розуміла, що ласт Бог дожити до старості. І якщо я сказала б ні, я розуміла що років в сімдесят я б себе за це картала
, - повідомила вона.

Нагадаємо, що Артур Логай не упустив можливості "прилаштуватися" ззаду до Анни Кареліної на шоу "Танці з зірками": "така запальничка".

Раніше писав Знай, що учасниця "Танців з зірками" Ольга Харлан приміряла ту саму "маленьке чорне плаття" має бути в гардеробі кожної леді. Ольга Харлан в чорному показала, що таке справжня ніжність

Також Знай писав, що Melovin натякнув на стосунки з партнеркою по "танцям з зірками" Лізою Русин.